În stoc
215 MDL
Adaugă în coș
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
15 cm
Cuțitul măcelar PROFESIONAL Tramontina este instrumentul ideal pentru profesioniștii în separarea diferitelor tipuri de carne. Lama cuțitului pentru carne este ridicată ușor, permițând mișcări precise pentru a obține un rezultat excelent la prelucrarea produsului. Oțelul de înaltă calitate, din care este fabricată lama cuțitului, îl eliberează de nevoia de ascuțire frecventă și elimină eventuala coroziune. Mânerul cuțitului este integral din metal și este ferm lipit în mâner pentru siguranța mâinilor în timpul funcționării. Un astfel de cuțit este aplicabil în domeniul HoReCa, în agricultură, și este folosit de vânătorii profesioniști.
Ar putea să-ți placă
299 MDL
Set cuțite pentru decojit legumeTRADICIONAL 12 bucăți
Anunța disponibilitatea
180 MDL
Cuțitul bucătarului TRADICIONAL 20,3 cm blister
Anunța disponibilitatea
270 MDL
Set tacâmuri steak TRADICIONAL 2 bucați
Anunța disponibilitatea
158 MDL
Masat PLENUS 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
215 MDL
Satâr TRADICIONAL 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
230 MDL
Barbecue set TRADICIONAL 2 bucăți
Anunța disponibilitatea
240 MDL
Satâr DYNAMIC 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
155 MDL
Set DYNAMIC 2 cuțite
Anunța disponibilitatea
160 MDL
Cuțitul bucătarului ULTRACORTE 20 cm
Anunța disponibilitatea
210 MDL
Satâr ULTRACORTE 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
255 MDL
Cuțitul bucătarului Santoku ULTRACORTE 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
216 MDL
Satâr pentru carne POLYWOOD 15 cm, în blister
Anunța disponibilitatea