Nu e disponibil
190 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
20 cm
Cuțitul pentru tocat carne Professional Master este un instrument unic în mâinile unui profesionist. Lama ascuțită, rezistentă la uzură, din oțel cu conținut ridicat de carbon în tandem cu cel mai confortabil mâner, face față cu ușurință procesului complicat de tăiere a cărnii: oase, tendoane, cartilaj. Acest model are o crestătură specială pentru o mai bună prindere a mâinii și a lamei în timpul lucrului. Cu un astfel de cuțit oricine poate deveni un virtuoz în bucătărie și poate crea o varietate de preparate din carne.
Ar putea să-ți placă
180 MDL
Cuțitul bucătarului TRADICIONAL 20,3 cm blister
Anunța disponibilitatea
270 MDL
Set tacâmuri steak TRADICIONAL 2 bucați
Anunța disponibilitatea
158 MDL
Masat PLENUS 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
135 MDL
Masat CARBON 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
137 MDL
Satâr ATHUS 12,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
215 MDL
Satâr TRADICIONAL 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
160 MDL
Cuțitul bucătarului ULTRACORTE 20 cm
Anunța disponibilitatea
210 MDL
Satâr ULTRACORTE 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
255 MDL
Cuțitul bucătarului Santoku ULTRACORTE 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
216 MDL
Satâr pentru carne POLYWOOD 15 cm, în blister
Anunța disponibilitatea
195 MDL
Cuțit, briceag multifunctional, 14 funcții
Anunța disponibilitatea
165 MDL
Macetă 45 cm
Anunța disponibilitatea
Vizionate recent
30 MDL
Cuțit pentru steak USUAL 12,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
102 MDL
Cuțit universal ULTRACORTE 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
142 MDL
Cuțitul bucătarului ULTRACORTE 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
190 MDL
Cuțit pentru carne PROFESIONAL 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
265 MDL
Cuțitul bucătarului SANTOKU PROFESSIONAL 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
695 MDL
Față de masă MARTINA D160 cm, rotundă bej
Anunța disponibilitatea
350 MDL
Cuțitul bucătarului PROFESSIONAL Santoku 17,5 cm
Anunța disponibilitatea