Toate accesoriile de bucătărie sunt folosite zilnic? Este clar că planşeta pentru tocat, polonicul, cleștele de bucătărie, sucitorul, spumiera, solniţa, zaharniţa etc. sunt cel mai des utilizate în bucătărie. Noi vă vom povesti despre articolele care nu sunt folosite în fiecare zi, dar fiecare accesoriu are propria, și doar a sa, „misiune”. Acceptați – marca Casa Masa – o gamă largă de accesorii utile pentru bucătărie.
Răzătorile
Răzătoarea pentru raderea măruntă a legumelor, cunoscută încă din copilărie, este folosită de gospodine aproape în fiecare zi. Dar dacă trebuie să adăugați ghimbir, parmezan sau coajă de lămâie în preparat? În acest caz ne-ar prinde bine răzătoarele mici și elegante. Forma unor astfel de răzătoare seamănă cu o unealtă de dulgher, raşpelul (o pilă cu o crestătură mare) astfel încât dinții ascuțiți ai răzătoarei pot șlefui cu ușurință orice produs dur. Răzătoarele sunt din oțel inoxidabil, mânerul ergonomic facilitează procesul de radere, dimensiunile mici ale răzătoarei vă permite să adăugați produsul mărunţit direct în vas.
Mori
În toate emisiunile culinare televizate, vedem cum bucătarul, rotind uşor mânerul râşniţei, macină condimente, sare și piper direct în cratiță, ceaun sau tigaie. Aroma măcinişului proaspăt este incomparabilă. Aţi notat: un lucru practic și comod. Râşniţele sunt realizate din oțel inoxidabil și ceramică. Sau poate vă place moara electrică? Puteți cumpăra o moară electrică.
Un produs nou excelent
Poate că încă mai păstrați condimentele în pungi și pungile în cutii. Pentru dvs., păstrătoarele tradițiilor bunicii a fost creat un minunat suport rotund, care poate fi rotit, cu borcane mici, închise cu capace. Fiecare condiment măcinat va fi la locul lui și întotdeauna la îndemână. Lucru util, vă rog să rețineți.
Ciocan. Lovim conform regulilor
Pentru ciocanul de bucătărie important este numărul şi forma lor a. Dacă doriți un steak subțire, folosiți partea netedă. Când pregătiți cotletele de carne, întoarceți-l spre partea dinţată. Dinții mari și ascuțiți pot face față durității cărnii de miel și vită. Pentru cel mai fraged fileu sunt ideali zimţişorii mici. Și cel mai important, forma ciocanului trebuie să fie comodă.
Paharul gradat
Puteți, desigur, să determinați masa și volumul produselor la ochi, dacă aveți o experiență culinară îndelungată. Mai bine ar fi, totuşi, să ne încredem în paharele și cănile de măsurat. În acest caz, materialul de fabricație nu contează. Apropo, unele pahare pot avea o scară indicată în uncii. Pentru cei care gătesc după rețete străine.
Perie spatulă
Să parafrazăm un slogan publicitar celebru. Mai coci? Apoi venim la tine cu o perie de bucătărie. Puteți face multe lucruri utile cu ea. Să întindeți sosul pe pizza, să înmuiați straturile de tort cu sirop, să ungeți plăcintele cu ou înainte de coacere, să aplicați unt pe foaia de copt. Alegeți o perie cu orice lățime a „măturicii”.
Sită
Există o mare varietate de site: pe picioruşe, sub forma unei căni cu mâner, cu diverse dispozitive pentru a face piureuri din fructe şi legume. O sită bună trebuie să aibă un cadru metalic de înaltă calitate Dacă cumpăraţi accesorii pentru copt şi deserturi în magazinul ALIR, nu uitați să luaţi și o sită.
Atunci când alegeți accesorii de bucătărie, ţineţi cont de producător. Casa Masa este un brand popular cunoscut pentru calitatea și varietatea produselor. În magazinul online alir.md puteți găsi o gamă largă de produse Casa Masa pentru orice ocazie. Urmăriți promoțiile noastre. Iar noi vom continua să vă familiarizăm cu produsele acestui brand autentic și grijuliu.