În stoc
179 MDL
Adaugă în coș
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
15 cm
Principalul avantaj al unui cuțit de tranșare a cărnii este lama din oțel cu conținut ridicat de carbon, care vă permite să disecați oase mici, articulații, tendoane și cartilaj. Capătul cuțitului este încoronat cu o lamă ascuțită, a cărei sarcină este să separe rapid carnea de oase. Mânerul cuțitului are un înveliș antibacterian special, care minimizează pătrunderea bacteriilor dăunătoare. Prezența unei adâncituri în mâner asigură o prindere sigură a degetelor. Caracteristicile funcționale excelente și prețul accesibil sunt atractive pentru bucătari profesioniști și gospodine.
Ar putea să-ți placă
180 MDL
Cuțitul bucătarului TRADICIONAL 20,3 cm blister
Anunța disponibilitatea
158 MDL
Masat PLENUS 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
137 MDL
Satâr ATHUS 12,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
140 MDL
Сuțitul măcelarului POLYWOOD 15,2 cm blister
Anunța disponibilitatea
215 MDL
Satâr TRADICIONAL 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
230 MDL
Barbecue set TRADICIONAL 2 bucăți
Anunța disponibilitatea
240 MDL
Satâr DYNAMIC 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
155 MDL
Set DYNAMIC 2 cuțite
Anunța disponibilitatea
160 MDL
Cuțitul bucătarului ULTRACORTE 20 cm
Anunța disponibilitatea
210 MDL
Satâr ULTRACORTE 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
255 MDL
Cuțitul bucătarului Santoku ULTRACORTE 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
216 MDL
Satâr pentru carne POLYWOOD 15 cm, în blister
Anunța disponibilitatea