Nu e disponibil
155 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
12,5 cm
Cuțit pentru dezosare PROFESSIONAL este utilizat în prima etapă de prelucrare a cărnii de animale,păsări și pești mici. Lama cuțitului este suficient de dură pentru a face o tăietură uniformă de-a lungul osului și este, de asemenea, ușor de îndepărtat peliculele și stratul de piele al cărnii. Dimensiunea mică a cuțitului permite pătrunderea prin tăiere în adâncimea cărnii. Mânerul, întărit cu un strat antibacterian, este prevăzut cu un suport pentru lucru în siguranță în timpul dezosării cărnii. Un astfel de cuțit a fost folosit de mult timp de profesioniștii HoReCa – vă va fi la îndemână și la bucătăria dvs.
Ar putea să-ți placă
180 MDL
Cuțitul bucătarului TRADICIONAL 20,3 cm blister
Anunța disponibilitatea
158 MDL
Masat PLENUS 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
135 MDL
Masat CARBON 20,3 cm
Anunța disponibilitatea
120 MDL
Satâr ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
137 MDL
Satâr ATHUS 12,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
118 MDL
Satâr PLENUS 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
215 MDL
Satâr TRADICIONAL 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
120 MDL
Satâr PLENUS ASIAN 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
116 MDL
Cuțit universal ULTRACORTE 15 cm
Anunța disponibilitatea
210 MDL
Satâr ULTRACORTE 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
128 MDL
255 MDL
Cuțitul bucătarului Santoku ULTRACORTE 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
216 MDL
Satâr pentru carne POLYWOOD 15 cm, în blister
Anunța disponibilitatea