Acasă Ustensile de gătit Cuțite ! Cuțit pentru dezosare PROFESSIONAL 12,5 cm blister
Articul
24602/185
Serie
124 MDL
155 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
12,5 cm

Cuțit pentru dezosare PROFESSIONAL este utilizat în prima etapă de prelucrare a cărnii de animale,păsări și pești mici. Lama cuțitului este suficient de dură pentru a face o tăietură uniformă de-a lungul osului și este, de asemenea, ușor de îndepărtat peliculele și stratul de piele al cărnii. Dimensiunea mică a cuțitului permite pătrunderea prin tăiere în adâncimea cărnii. Mânerul, întărit cu un strat antibacterian, este prevăzut cu un suport pentru lucru în siguranță în timpul dezosării cărnii. Un astfel de cuțit a fost folosit de mult timp de profesioniștii HoReCa – vă va fi la îndemână și la bucătăria dvs.