Nu e disponibil
28 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
AISI 420
Tip
Cuțit pentru steak
Lungimea lamei, cm
12.5 cm
Lama unui cuțit pentru steak este din oțel de înaltă rezistență, care este realizat într-un mod original: călire termică, răcire, congelare, încălzire cu gaz. Ascuțirea specială zimțată a cuțitului pentru steak taie rapid și precis produsul din carne preparată în bucăți comestibile convenabile. Lama cuțitului pentru steak este dreaptă, se îngustează spre un vârf ascuțit. Un «călcâi» masiv la baza mânerului din polipropilenă fixează mâna ferm și în siguranță, iar inserțiile de cauciuc, pe lângă soluția de design originală, exclud alunecarea la tăierea unei delicatese delicioase din carne. Cuțitul pentru steak Tramontina COR & COR este foarte la îndemână, practic și elegant – un must have în arsenalul tău de tacâmuri! Poftă bună!
Ar putea să-ți placă
39 MDL
Cuțit pentru steak POLYWOOD 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
32 MDL
Cuțit pentru decojit TRADICIONAL 7,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Cuțit pentru legume ATHUS 7,5 cm blister alb
Anunța disponibilitatea
23 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Сuțit pentru tomate ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS lamă netedă
Anunța disponibilitatea
32 MDL
Cuțit pentru decojit PLENUS 7,5 cm blister gri
Anunța disponibilitatea
23 MDL
Cuțit pentru legume PLENUS 7,5 cm gri
Anunța disponibilitatea
32 MDL
Cuțit pentru legume PLENUS 7,5 cm blister gri
Anunța disponibilitatea
29 MDL
Cuțit p/u steak JUMBO PLENUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Cuțit pentru tomate PLENUS 12,5 cm negru
Anunța disponibilitatea
28 MDL
Cuțit pentru tomate PLENUS 12,5 cm gri blister
Anunța disponibilitatea