Nu e disponibil
570 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
25,4 cm
Încarnarea europeană a cuțitului japonez „yanagiba”, conceput pentru a lucra cu pește crud. De asemenea, această formă de cuțit se numește „deli”. Convenabil pentru tăierea subțire a tuturor - cârnați, pește, carne, legume, fructe. Din cauza lamei lungi, nu aparține celor universale, dar există destui iubitori doar de această formă. Mâner foarte voluminos și confortabil.
Ar putea să-ți placă
28 MDL
Cuțit pentru decojit legume PLENUS 7,5 cm, blister
Anunța disponibilitatea
21 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
21 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
20 MDL
Cuțit pentru steak PLENUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
21 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
21 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
58 MDL
Cuțit pentru pâine 20 cm
Anunța disponibilitatea
579 MDL
Set cuțite cu suport PLENUS 6 bucăți
Anunța disponibilitatea
65 MDL
Cuțit pentru pâine PLENUS 20 cm, negru, blister
Anunța disponibilitatea
295 MDL
Set cuțite PLENUS 9 bucăți, blister
Anunța disponibilitatea
29 MDL
Cuțit pentru decojit HEVEA 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
29 MDL
Cuțit pentru decojit HEVEA 16 cm
Anunța disponibilitatea