Nu e disponibil
570 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
25,4 cm
Încarnarea europeană a cuțitului japonez „yanagiba”, conceput pentru a lucra cu pește crud. De asemenea, această formă de cuțit se numește „deli”. Convenabil pentru tăierea subțire a tuturor - cârnați, pește, carne, legume, fructe. Din cauza lamei lungi, nu aparține celor universale, dar există destui iubitori doar de această formă. Mâner foarte voluminos și confortabil.
Ar putea să-ți placă
1 025 MDL
Piatră pentru ascuțit cu două fețe PROFIO
Anunța disponibilitatea
585 MDL
Satâr PROFESSIONAL 20 cm
Anunța disponibilitatea
110 MDL
Cuțit pentru legume PROFESSIONAL MASTER 7,5 cm, blister
Anunța disponibilitatea
859 MDL
Masat PROFIO 25,4 cm
Anunța disponibilitatea
220 MDL
Cuțit pentru carne PROFESSIONAL MASTER 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
325 MDL
Сuțit pentru carne PROFESSIONAL 25,4 cm
Anunța disponibilitatea
375 MDL
Cuțitul bucătarului SANTOKU PROFESSIONAL MASTER 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
205 MDL
Cuțit pentru tăierea cărnii PROFESSIONAL PROFESSIONAL 15 cm, roșu
Anunța disponibilitatea
179 MDL
Cuțit pentru stridii PROFESSIONAL
Anunța disponibilitatea
249 MDL
Cuțit pentru pâine/șuncă PROFESSIONAL 30,5 cm
Anunța disponibilitatea
275 MDL
Cuțit pentru pâine/șuncă PROFESSIONAL 30,5 cm, lamă netedă
Anunța disponibilitatea
347 MDL
Cuțit pentru carne PROFESSIONAL MASTER 20 cm
Anunța disponibilitatea