Nu e disponibil
570 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
25,4 cm
Încarnarea europeană a cuțitului japonez „yanagiba”, conceput pentru a lucra cu pește crud. De asemenea, această formă de cuțit se numește „deli”. Convenabil pentru tăierea subțire a tuturor - cârnați, pește, carne, legume, fructe. Din cauza lamei lungi, nu aparține celor universale, dar există destui iubitori doar de această formă. Mâner foarte voluminos și confortabil.
Ar putea să-ți placă

1 025 MDL
Piatră pentru ascuțit cu două fețe PROFIO
Anunța disponibilitatea

585 MDL
Satâr PROFESSIONAL 20 cm
Anunța disponibilitatea

110 MDL
Cuțit pentru legume PROFESSIONAL MASTER 7,5 cm, blister
Anunța disponibilitatea

859 MDL
Masat PROFIO 25,4 cm
Anunța disponibilitatea

220 MDL
Cuțit pentru carne PROFESSIONAL MASTER 17,5 cm
Anunța disponibilitatea

325 MDL
Сuțit pentru carne PROFESSIONAL 25,4 cm
Anunța disponibilitatea

375 MDL
Cuțitul bucătarului SANTOKU PROFESSIONAL MASTER 17,5 cm
Anunța disponibilitatea

205 MDL
Cuțit pentru tăierea cărnii PROFESSIONAL PROFESSIONAL 15 cm, roșu
Anunța disponibilitatea

325 MDL
Piatră pentru ascuțit PROFIO 800
Anunța disponibilitatea

179 MDL
Cuțit pentru stridii PROFESSIONAL
Anunța disponibilitatea

249 MDL
Cuțit pentru pâine/șuncă PROFESSIONAL 30,5 cm
Anunța disponibilitatea

275 MDL
Cuțit pentru pâine/șuncă PROFESSIONAL 30,5 cm, lamă netedă
Anunța disponibilitatea