0

produse in coș

0,00 LEI

Coşul tău este gol!

Costul livrării în timpul zilei: de la ora 8:00 până la 17:00

* La perfectarea unei comenzi de până la 1000 de lei, costul livrării este de 25 lei.

* Livrarea se efectuează gratuit în timpul zilei, de la ora 8:00 până la 17:00, în raza oraşului Chişinău, la o comandă ce depăşeşte suma de 1000 lei.

* Livrări în alte regiuni al Republicii Moldova nu se efectuează, dar acest aspect poate fi discutat în mod individual cu managerul nostru în cazul comenzilor ce depăşesc suma de 3000 lei.

*Comanda minimă este de la 300 de lei.

Timpul livrării

* Timpul livrării este aproximativ de 1-3 zile.

* Durata livrării poate varia în funcţie de suma comenzii, precum şi de condiţiile climaterice şi de starea drumului. Serviciul de livrare este disponibil în zilele de lucru.

* Puteţi completa un formular pentru o comandă de livrare sau o comandă prealabilă pentru transport cu mijloace proprii sau pe loc, luând legătura cu managerul nostru la numărul de telefon +373(22) 22 44 99. Comanda online poate fi completată prin intermediul site-ului www.alir.md

* Plata se efectuează în numerar sau cu cardul bancar (VISA, MasterCard, Maestro) la recepţionarea comenzii.

* Recepţionarea comenzii La recepţionarea comenzii, asiguraţi-vă că vi s-a eliberat un bon fiscal sau o chitanţă (în cazul achitării cu cardul). Documentele suplimentare solicitaţi-le managerului în prealabil. La recepţionarea comenzii, verificaţi cantitatea şi sortimentul comenzii conform facturii.