0

produse in coș

0,00 LEI

Coşul tău este gol!

Mobila din plastic la sigur va fi pe placul celor ce intenționează să folosească mobila pe terenul din curte pe terasa sau balcon, precum și pentru amatorii odihnii în aer liber.

In magazinul Alir gasiti mobila din plastic de la cei mai buni producatori mondiali: Keter, Curver, Allibert s.a. Mobilierul nostru nu este capricios, nu se teme de umiditate, este rezistent la lumina ultravioletă. Prin urmare, poate fi folosit și ca mobilier de grădină și pentru camping!

Vindem mobila din plastic, care este perfecta pentru terase, balcoane, vile, deasemenea se potriveste excelent pentru baruri sau cafenele cu esire la terasa.

Avem, de asemenea, o gama largă de mobila executata din rattan artificial care si-a manifestat excelenta sa pe parcursul anilor.

Seturi de mobilia din plastic, mobila din rattan artificial, mese din plastic, scaune din plastic, scaune din rattan, dulapuri din plastic, șezlonguri, mobila pentru camping. Toate acestea și multe altele pot fi găsite în magazinul Alir din or. Chișinău str. Padurii 19.