Promotie la produsele Pyrex în toate magazinele Fidesco! Vă propunem tave și boluri din sticlă termorezistentă, forme metalice pentru copt cu acoperire antiadezivă și forme decupabile la un preț incredibil de mic!!!

Grăbițivă să profitați de ocazie! Stocul de produse este limitat.

VASELE DIN STICLĂ TERMOREZISTENTĂ pot fi utilizate atât pentru  prepararea bucatelor în rolă , în cuptorul cu microunde, păstrarea produselor în frigider şi în congelator, cât şi pentru servirea mesei. Sunt absolut igienice, nu menţin mirosurile, nu-şi schimbă culoarea, având o rezistenţă sporită.

FORMELE METALICE CU ACOPERIRE ANTIADEZIVĂ sînt rezistente la zgârieturi şi pete, pot fi folosite la prepararea atât a checurilor  cât și a cărnii. Stratul antiadeziv non-stick aplicat atât pe partea interioară, cât şi pe cea exterioară a tăvii,  asigură  scoaterea uşoară din formă a bucatelor preparate , și un aspect exterior impecabil pentru mulți ani.

Condițiile de participare la promoție. Participant la promoție poate deveni orice cumpărător, care deține un card FIDESCO și care a cumpărat produse în valoare de cel puțin 25 lei în orice supermarket FIDESCO. Bonusurile acumulate la produsele procurate sunt activate pe cardul FIDESCO în termen de 24 de ore din momentul procurării. Numărul de bonusuri active se indică în cec. Pentru fiecare 25 de lei acumulați pe cec clientul primește un bonus pe cardul FIDESCO. Prezentând casierului cardul FIDESCO cu numărul necesar de bonusuri, clientul obține o reducere de 50% la produsul selectat în cadrul promoției. Bonusurile de pe cardul FIDESCO sunt debitate automat în cazul achziționării produsului promoțional. În pliant se indică câte bonusuri vor fi debitate de pe cardul FIDESCO pentru fiecare poziție promoțională. Dacă cardul FIDESCO nu conține numărul necesar de bonusuri, nu se acordă reducere la PRODUSELE  PROMOȚIONALE. Cardul FIDESCO se eliberează cu titlu gratuit în toate supermarketurile FIDESCO. Aspectul produsului promoțional poate să difere de cel plasat în materialele publicitare. Promoția nu prevede eliberarea contravalorii produsului în bani.  Informația cu privire la promoție o găsiți pe standurile special amenajate și pe site-ul www.fidesco.md.;  www.alir.md.

Stocul de produse este limitat.