0

produse in coș

0,00 LEI

Coşul tău este gol!

Allibert

Alibert - o filială a grupului "Keter", merită de drept titlul de lider mondial în producția mobilei pentru grădină din plastic de calitate înaltă.


Перейти к товарам бренда
Arcopal

Arcopal - este cunoscut pentru sticla de sticlă opală alb-albă din 1958. Mâncărurile acestui brand sunt de înaltă calitate, durabile, rezistente la zgârieturi, design modern și elegant. Alegerea Arcopal va investi pentru mulți ani.


Перейти к товарам бренда
Arcoroc

Arcoroc - cunoscută în toată lumea,vesela profesională pentru utilizarea frecventă în segmentul HoReCa, inegabil de funcțională și durabilă. Бренд Arcoroc предлагает полную и разнообразную линию продуктов для профессионального рынка: столовая посуда, стекло и аксессуары. Посуда для баров, ресторранов, кафе и отелей в Кишиневе.

 


Перейти к товарам бренда
Arcuisine

Arcuisine - unul din liderii  pieței  mondiale a veselei  termorezistente din sticlă și ceramică .Clienții nostri remarcă un raport perfect  de calitate si preț.


Перейти к товарам бренда
Baodayi

Produsele Baodayi sunt cunoscute în toată lumea datorită absenței emisiilor nocive, a încălzirii uniforme și a menținerii temperaturii pe termen lung, care permite o aromă specială pentru alimente, conservarea vitaminelor și a altor produse nutritive Produsul este potrivit pentru gătit în cuptor și cuptor cu microunde. Poate fi folosit pentru depozitarea produselor, inclusiv la frigider.


Перейти к товарам бренда
Casa Masa

Молдавский бренд, принадлежид компании Alir


Перейти к товарам бренда
Chef & Sommelier

Chef&Sommelier — именитый французский производитель посуды, барного стекла, декантеров и столовых приборов, имеющий огромную армию поклонников среди специалистов барного и ресторанного дела. Ему доверяют и профессионалы в области дизайна интерьеров, ценящие разнообразие и оригинальность предлагаемых товаров, которые создаются в соответствии с современными стандартами и с учетом актуальных модных трендов. Логотип Chef & Sommelier — это знак безупречного качества для ценителей, напитков. Особенностью ряда коллекций этого производителя является использование разработанного и запатентованного им материалаKwarx, внешне не отличающегося от хрусталя. Бокалы из него обладают хрустальным звоном, блеском и прозрачностью и помимо этого имеют повышенную прочность, защищены от сколов, и их можно мыть в посудомоечной машине. Chef&Sommelier - идеаальная посуда для баров и ресторанов со склада в Кишиневе.


Перейти к товарам бренда
COSTA NOVA

Costa Nova - vase ceramice  ecologice, nu conțin plumb și cadmiu. Datorită temperaturii foarte ridicate de ardere, ceramica are o suprafață glazurată care nu numai adaugă  vaselor frumusețea și luciu strălucitor , ci o face  rezistentă la diferite zgirieturi și uimitor de puternică.


Перейти к товарам бренда
Crisa

 Crisa - cel mai mare producător  de sticlă din Mexic și America Latină. Datorită achiziționării acestei uzini, Libbey a obținut locul II pe arena mondială.


Перейти к товарам бренда
Curver

CURVER - o companie renumită pentru fabricarea produselor din material plastic pentru uz casnic și recreere în țară. Astăzi, produsele CURVER au găsit o aplicație largă în întreaga lume. Containerele de înaltă calitate de la polimerii moderni permit rezolvarea problemei plasării optime a oricăror obiecte sau obiecte. În procesul de producție, accentul se pune pe excelența designului și tehnologiile inovatoare, astfel încât toate produsele sunt foarte funcționale și au un aspect original.


Перейти к товарам бренда
ECLAT Cristal D'Arques

ECLAT Cristal D'Arques - brand inovator al sticlei. care a îmbinat în sine caliatate franceză tradițională și prețuri accesibile. 


Перейти к товарам бренда
Eternum

Eternum- tacîmuri și vesela elegantă din oțel inoxidabil,rezistente la coroziune și  nu conțin împuritați daunătoare.


Перейти к товарам бренда
Keter

KETER produce o gamă largă de produse atractive și funcționale, inclusiv mobilier de grădină, magazii de stradă și hale, rafturi și dulapuri, o varietate de cutii de depozitare pentru scule, jucării și alte accesorii pentru copii, precum și tot felul de alte lucruri.


Перейти к товарам бренда
Leela Baralee 

Leela Baralee - premiră mondială. Sub acest brand se produce porțelan care este rezistent la apariția zgîrieturilor șicioburilor. Iar stratul unic de faianța dă veselei nuanța naturală a perlei.


Перейти к товарам бренда
Libbey

Libbey- unul  dintre liderii mondiali în producerea veselei cu o istorie  de 200 ani , trendsetter în designul-ul sticlei.


Перейти к товарам бренда
Luminarc

Luminarc - unul din cele mai populare brand-uri de veselă din lume.Este cunoscut nu numai  dătorită design-ului și aplicării calitative a desenului , ci și  dătorită  rezistenței la șoc termic.Veselă ideală pentru oficiu și uz casnic.


Перейти к товарам бренда
OSZ

OSZ -  este  unul dintre  cei mai  mari producători  de produse din sticlă de produse din sticlă presată din Rusia. Din 2011 fabrica face parte din concernul francez Arc International . 


Перейти к товарам бренда
Pyrex

Pyrex - denumirea acestui brand în Europa a devenit apelativ si înseamnă  veselă termorezistentă pentru cuptoare și cuptoare cu microunde. De  asemenia, brand-ul acesta este cunoscut  prin vesela  sa bucătărie.


Перейти к товарам бренда
Pyroflam

Pyroflam - produce unica veselă  din vitroceramică, care poate fi folosită pe foc deschis direct de frigider. Un adevăr convingător este  că materialul acestei vesele  a fost elaborat în coloborare cu Agenția Spațială Americană, pentru fabricare elimentelor navelor spațiale!


Перейти к товарам бренда
Royal Leerdam

Royal Leerdam - marca a celei puresticle europene la preșutifoarterezonabile. Eleganța , rezistența și transparența - triplează succesul ei în Europa.


Перейти к товарам бренда
SAN MIGUEL

SAN MIGUEL - produce  produse din sticlă decorativă  pentru masă,  sticle devcorative, recipiente pentru depozitarea produselor  vrac, vaze, sfeșnici . Designul unic patentat este recunoscut în întreaga Europă. Consumatorii iubesc produsele companiei pentru o înaltă calitate și o estetică specială.


Перейти к товарам бренда
Stolzle

Stoelzle (Stolz) - cel mai mare producător de sticlă de mână de înaltă calitate și producție de mașini pentru hotel și restaurant. Stoelzle gătit este o clasă de înaltă, care este combinat cu prețuri moderate pentru acest nivel.


Перейти к товарам бренда
TVS

TVS -  cartea ei de vizităe e veselă di aluminiu cu acoperire non-stick: polimer și ceramică.Fiind unul dintre liderii mondiali în producerea, acest brand este cunoscut prin sortiment larg, inovații și colaborarea cu cele mai mari companii d disaign din lume.


Перейти к товарам бренда
Vila Rica

Vila Rica este o companie braziliană care oferă o gamă largă de vesela ceramică care se potrivește bine cu alte tipuri de ceramică în servire. Cupele Vila Rica au devenit populare în întreaga lume datorită utilizării tehnologiei italiene moderne, care asigură produse de înaltă calitate și care îndeplinește toate cerințele tehnice de funcționare.


Перейти к товарам бренда