Acasă Ustensile de gătit Cuțite ! Cuțit pentru dezosare PROFESSIONAL 20 cm, negru, blister
Articul
24609/108
Serie
Adaugă în coș
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
20 cm

Cuțit Tramontina Professional pentru tăierea cărnii cu o lamă de 20 cm. Lama forjată este realizată din oțel inoxidabil carbon cu adăugare de crom și molibden DIN 1.4110, 2 mm grosime. Lama nu își pierde luciul, rezistentă la coroziune și la temperaturi ridicate. Își păstrează marginea foarte ascuțită pentru mult timp. Lama în formă de V, garantează o tăiere perfectă și precisă, chiar și după utilizarea prelungită. Mâner anatomic - masiv, confortabil, cu o prindere puternică comodă - din polipropilenă. Acoperirea antibacteriană specială Microban cu efect antiderapant protejează împotriva mirosurilor, murdăriei și mucegaiului, previne creșterea ciupercilor și microbilor.

Ar putea să-ți placă